Vuurtorentrail weekend 14 en 15 maart 2020 met een Kidstrail, en 6km (snuffeltrail)- 12km - 18km- 35km - 60k
Koudenburg
Sporteiland
Coop Douwe Bakker
Onder de Vuurtoren
Legends tracking
Delores
Cainr Trails & Adventures
Waddenpost
Tante An
Metz Fietsverhuur
WestCord
Persbureau Ameland
Hotel Nes
Wagenborg
De Griffel
Brauerei Jacob
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
DCTA
Heidi Liebt
Herberg De Zwaan
Qurios
Salomon
Inschrijven 20192018-10-29T16:07:53+01:00

Zondag 28 oktober 2018 om 10:00 uur gaat de inschrijving open voor de 6e editie van Vuurtorentrail Ameland. Via inschrijven. nl kan je je inschrijven voor één of meerdere afstanden. We wensen je alvast veel plezier bij de voorbereiding en zien je graag op Ameland in het weekend van 15 t/m 17 maart 2019.

Schrijf je hier in voor de verschillende afstanden van VTA 2019!

NIEUW is een te gek ‘hebbedingetje‘ zoals bijgaand is afgebeeld. Evenals voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer een uniek Collectors Item ontworpen.Dit jaar een fraai opvallend functioneel Trailrunning shirt welke verkrijgbaar is bij voor-inschrijvng. Geen unisex shirt maar pasvorm voor zowel heren als dames. Nieuw is ook dit jaar de mogelijkheid dit item te bestellen voor de allerkleinsten, de deelnemertjes aan de Stoere Kids Trail!

vuurtorentrail, ameland, trailrunning, hardloopshirt

Inschrijven Ultra 60 Estafette: estafetteteams schrijven zich in via inschrijven.nl. Bij naam dient de teamnaam vermeld te worden (minimaal twee woorden bij voor- en achternaam). Na inschrijving graag een mail sturen aan info@vuurtorentrail.nl met de NAW gegevens en geboortedatum van de teamleden. Dit voor publicatie op uitslagen.nl.

Inschrijven Cani Trails: Canitrailers schrijven zich in via inschrijven.nl. Na inschrijving graag een mail sturen aan info@vuurtorentrail.nl met daarin de Naam, het Ras, de Leeftijd en deelname met 1 of 2 honden. Vuurtoren Trail Ameland is in 2019 de eerste Trail waarin wij ons confirmeren achter de richtlijnen van DCTA.

Vuurtorentrail trainingsweekend 15-17 februari 2019: De Vuurtoren Trail op Ameland is uitgegroeid tot een Festival. Voor de meeste deelnemers  is het naast hun sportieve uitdaging een weekend vol inspiratie. Daarnaast zorgt het evenement de afgelopen jaren voor een heerlijk en bijna onverklaarbaar gevoel van euforie. Deelnemers van een van de edities voorgaande jaren zullen dit absoluut beamen. Voor ons als organisatie en kernteam is dit dan ook jaarlijks het hoogtepunt van ons Trailseizoen, wat dan eigenlijk nog moet beginnen, het vroege voorjaar.

Soortgelijke ervaring willen wij nu ook bieden op kleine schaal en is deze eerste keer een voorbereiding op jouw afstand 16 of 17 maart 2019. Tijdens het Vuurtorentrail Trainingsweekend verkennen we samen Ameland op haar mooist. Mogelijkheid van het testen van materialen, een weekend volpension, volledig verzorgd in een luxe groepshuis op  Parc Koudenburg.

Dit weekend is voor deelnemers die het niveau hebben van de Halve Marathon op de weg en/of 15-35 kilometer zich ten doel stellen voor een uitdaging seizoen 2019. Voor Ultra atleten zullen we met Cairn Trails & Adventures een uniek weekend later in het jaar organiseren.

2 x dinér | 2 x Logies ontbijt | 2 x Lunch | en uiteraard is ‘savonds het degusteren van een mooi bier of een heerlijke alkoholfreies Weissbier inbegrepen.

Je arriveert met de vrijdagboot en bent welkom vanaf 16:00 uur. Vrijdagavond kennismaking met de groep en briefing voor het weekend. Zaterdag 2 x training, zaterdag avond een sportieve verrassing. Zondag ochtend duurtraining en na de lunch, helaas, alweer het uitzwaaien! Er is plaats voor 20 personen en gaat door bij een bezetting van minimaal 12 personen.

Inbegrepen:

2 x ontbijt | 2 x Lunch | 2 x Diner

2 overnachtingen in luxe groepshuis (kamer op indeling)

Fiets, eventueel vanaf steiger aankomst Nes. (Fietsen > Hollum = 30 minuten

Testen van materialen

3 x training met/door ervaren instructeur

Optioneel: linnenpakket €12,50

Reissom €195,00 (deelnemers VTA 10% korting)

Geniet alvast van onze trailer!