Vuurtorentrail weekend 16 en 17 maart 2019 met een Kidstrail, en 6km (snuffeltrail)- 12km - 18km- 35km - 60km
Persbureau Ameland
Sporteiland
De Griffel
Herberg De Zwaan
Coop Douwe Bakker
Clifbar
Brauerei Jacob
Onder de Vuurtoren
Cainr Trails & Adventures
Heidi Liebt
Wagenborg
Legends tracking
WestCord
Waddenpost
Hotel Nes
Endurance Fuels
DCTA
Koudenburg
Tante An
Metz Fietsverhuur
Sziols sportbrillen
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Delores
Vervoer2018-10-29T16:07:54+00:00

Veerboot & auto

Het bootkaartje zal tijdig worden verzonden doch uiterlijk de week voorafgaand aan het evenement. Het bootkaartje is geldig vanaf twee dagen voorafgaand aan Vuurtorentrail Ameland tot en met zondag 17 maart 2019 voor de bootreis Holwerd – Nes. Bij retourvaart naar Holwerd is geen controle, je kan dus retour reizen op elk voor jouw geschikt moment in de week erna. Dit is vooral handig voor deelnemers die nog heerlijk een paar dagen willen uitwaaien op Ameland.

Ameland is bereikbaar met de auto. De overtocht is met de ‘Sier’ of de ‘Oerd’. Het tijdig reserveren van de overtocht kan online bij Wagenborg Passagiersdiensten.

Parkeren is mogelijk bij de steiger van Holwerd. Het is aan te raden om online een parkeerkaart te kopen, zodat wachttijden en oponthoud tijdens het uitrijden zoveel mogelijk beperkt worden.

Busdienst Arriva

Na aankomst met de boot in Nes pak je de bus of de fiets. Er zullen (extra) bussen rijden die rechtstreeks naar sporthal de Slinger gaan. Zaterdag 16 en zondag 17 maart zullen er om 15.30 uur en 17.30 uur bussen rechtstreeks naar de boot rijden. Deze bussen vertrekken vanaf de Oranjeweg. Een retourtje kost €4,50 en is zowel met OV-chip, als contant te betalen bij chauffeur.

Fietsverhuur

Reserveer je tweewieler bij Metz Fietsenverhuur. Op reservering zetten zij je fiets alvast op de steiger van Nes. Na aankomst van de boot pak je je fiets richting accommodatie. Telefoon 0519 – 542417